Heraldiek in hout - Familiewapen in hout

Creatie familiewapen | Heraldische familiewapens in hout gesneden 

Heraldische Familiewapens in hout gesneden is één van mijn specialiteiten. Het is steeds weer een persoonlijke uitdaging een familiewapen in hout te mogen snijden. Heraldiek is een zeer interessant onderwerp en ik kijk er ook altijd graag naar uit om aan een nieuwe opdracht voor een heraldisch wapen te mogen beginnen.
Je leert interessante mensen kennen die je boeien met elk 'hun' fascinerend familieverhaal of geschiedenis. En voor mij persoonlijk is het altijd fijn te horen dat ze mijn vakmanschap en kwaliteit enorm weten te waarderen.
Elk heraldisch wapen is anders. Meestal begint het met een voorbeeld als inspiratiebron dat in de vorm van een tekening, oude schets of zelfs door een zegelring door de klant wordt aangeleverd. Ons cliënteel bestaat uit particulieren of adel, maar het komt ook wel eens voor dat de opdracht komt van een instantie, vereniging of bedrijf.

Een gesneden Gemeente- en stadswapen in hout, een herdenkingspaneel voor een vereniging of een houten logo van een bedrijf behoort tot de mogelijkheden. Kleine en soms grotere problemen proberen we samen met de klant op te lossen om tot een bijzonder resultaat te komen.

Uit respect voor de wensen van ons nationaal en Internationaal cliënteel kunnen we u niet alle familiewapens in hout tonen die door ons heraldisch houtsnijatelier vervaardigd zijn geworden.