Cursus HOUTSNIJDEN - BEELDHOUWEN 2017-2018 in Tongeren (B)

Cursus HOUTSNIJDEN - BEELDHOUWEN 2017-2018, Tongeren (B)

Een opleiding van houtornamentist Patrick Damiaens

Cursus HOUTSNIJDEN - BEELDHOUWEN 2017-2018

Heb je misschien interesse in een creatief en technisch hoogstaande opleiding te volgen?

Misschien is de avondopleiding houtsnijden - Ornamentsnijden wel iets voor jou. Deze tweejarige opleiding met uitbreiding tot eventuele specialisatiejaren, geeft je een goed beeld van de verschillende stappen en technieken in het vormgeven en uitwerken van ornamenten, toepassingen van houtsnijwerk volgens bepaalde meubelstijlen.

Reeds vele jaren geef ik deze opleiding aan een grote groep gepassioneerde en geïnteresseerden, die zich willen verdiepen in deze complexe materie. De cursisten beginnen met eenvoudige oefeningen, architecturale motieven, een kerfsnede en simpele bloemmotieven.

De moeilijkheid en complexiteit van de oefeningen wordt geleidelijk opgevoerd en aangepast aan de individuele mogelijkheid en wensen van de cursist. De cursist maakt kennis met verschillende soorten grondstoffen, handgereedschappen en werktuigen. Je leert verschillende houtsnijtechnieken en de toepassing ervan.

Ook staan educatieve uitstappen op het programma zoals een bezoek aan musea, kastelen of antiekbeurzen.

Wil je verwittigd worden op het moment dat er een nieuwe reeks geprogrammeerd wordt? Schrijf je dan in op de wachtlijst. De plaatsen zijn beperkt tot 12 cursisten.

Dit zijn enkele foto's uit het houtsnijatelier en een aantal cursisten houtsnijden - ornamentsnijden van het cursusjaar 2017-2018.

Opleiding houtsnijden 2017-2018 | Studenten 2de jaar

Cursisten specialisatiejaar houtsnijden

Avondopleiding ornamentsnijden - houtsnijden 2017 - 2018

Meer informatie nodig?

Neemt u gerust even contact met me op